Om Nalymit

Den 29. august 2022 slog vi dørene op i større lokaler hvor tidligere I love Sushi har ligget - lige ved siden af Bibliografen. Så nu kan du meget nemt nyde maden og en biftur.

Vi har ligeledes fået plads til mange flere gæster - helt op til 45 personer ved særlige arrangementer, eller 30 gæster til hverdag. Arrangementer for 45 personer, definerer vi som et sær-arrangement, da vi er nødt til at holde lukket for take-away. Ved arrangementer op til 40 personer, er der fortsat åbent for take-away.

Restaurant Nalymit i Bagsværd byder dig velkommen til en ægte thailandsk madoplevelse. Vi tilbyder et stort udvalg af lækre menuer og retter, der med garanti vil sende dig på en smagsrejse til thailand.


Ved årsskiftet 2015 fik Nalymit Thaikøkken ny ejer. Og siden da har vi tilberedt mange delikate anretninger til glade og tilfredse gæster.


Mød kokken bag den vidunderlige mad, Angkhana, og sig hej til de søde medarbejdere, der serverer.

En autentisk thailandsk oplevelse

Når du kommer på besøg hos Nalymit og træder ind i restauranten, vil du blive mødt af duften af karry og chili, ligesom hvis du trådte ind på en restaurant i Thailand.


Vi ønsker, at du får en autentisk oplevelse, både i forhold til smag og duft.
Al maden, du får hos Nalymit vil være tilberedt på traditionel vis i overensstemmelse med det thailandske køkken.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Mange af vores gæster, der tidligere har besøgt Thailand, siger tit og ofte, at maden de får hos Nalymit, er bedre end hvad de fik i Thailand.

Det er vi meget glade og stolte over, og det siger lidt om, hvad du kan forvente. Vores mål er nemlig at tilbyde dig en kulinarisk madoplevelse, som du kan glædes ved.​

Catering & events

Nalymit Thaikøkken i Bagsværd leverer gerne catering til events, selskaber, og vi står også for serveringen (10 – 50 pers.). Eller du kan reservere hele restauranten (10 – 40 pers.). Alle retter kan fås som take away.

Find vej

​Bagsværd Hovedgade 116 N
​2880 Bagsværd​

..... lige ved siden af Bibliografen. Indgang fra den Røde Plads.

Kontakt os​

Ring: 44 44 83 27

Skriv: kontakt@nalymit.dk

​Angkhana ApS

CVR​: 36457708

Åbningstider​

Tirsdag – lørdag

12:00 - 21:00​

Søndag

12:00 - 20:00​

Mandag og visse helligdage

Lukket