Julefrokost take away for 10-40 personer

Nyd velsmagende thaimad til din julefrokost

Skal du holde julefrokost for familien eller vennerne derhjemme, og har du brug for hjælp udefra til at få serveret maden, så du ikke skal bruge flere timer i køkkenet på at al julemaden selv? Hvis du kunne tænke dig at servere andet end en klassisk dansk julemenu, så prøv vores thailandske køkken.

Hos Nylamit Thaikøkken tilbyder vi julefrokost take away til private arrangementer i både Bagsværd, Ballerup, Søborg og omegn. Vi sørger for maden til dine gæster fra 10 og helt op til 40 personer.

Vi sørger for mad til enhver smag

Vi tror på, at det thailandske køkken kan tilfredsstille alle ganer og smagsløg. Det betyder, at vi har noget at vælge imellem for enhver smag, uanset om du og dine gæster er til det søde eller til det stærke – eller måske en kombination.

Sammen med dig finder vi frem til, hvilke retter der skal indgå i vores catering til din julefrokost, så du kan være helt tryg ved, at der er noget for enhver smag.

Kontakt os og bestil julefrokost take away

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os eller til at kigge forbi vores restaurant, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores julefrokost take away, eller hvis du kunne tænke dig at foretage en bestilling. Sammen finder vi frem til den helt rigtige sammensætning af menuen, så du kan være sikker på, at der er noget for enhver smag.

Med vores julefrokost take away kan du slippe for selv at skulle stå i køkkenet i flere timer for at tilberede et lækkert og velsmagende måltid til dine gæster. Samtidig kan du glæde dine gæster med vores velsmagende thaimad, som vil falde i enhvers smag, uanset om dine gæster er danskere, thailændere eller noget helt tredje. Vi tilbyder også catering til andre arrangementer bl.a. til konfirmationer.

Find vej

​Bagsværd Hovedgade 116 N
​2880 Bagsværd​

..... lige ved siden af Bibliografen. Indgang fra den Røde Plads.

Kontakt os​

Ring: 44 44 83 27

Skriv: kontakt@nalymit.dk

​Angkhana ApS

CVR​: 36457708

Åbningstider​

Tirsdag – lørdag

12:00 - 21:00​

Søndag

12:00 - 20:00​

Mandag og visse helligdage

Lukket