Mad til konfirmation som take away til 10-40 personer

Bestil mad ud af huset til konfirmation og slip for at stå i køkkenet

Skal du holde konfirmation, og kunne du tænke dig at slippe for at stå i køkkenet i mange timer forinden? Ved at bestille mad til konfirmation fra os hos Nylamit Thaikøkken kan du både slappe af og bruge din tid på andre forberedelser end maden, ligesom du kan sikre dig, at dine gæster får velsmagende og lækker thaimad til konfirmationen.

Vi tilbyder vores mad til konfirmation som take away, og vi sørger gerne for maden til konfirmationer fra 10 personer og op til 40 personer. Vi holder til i Bagsværd, og vi har derfor mange kunder fra både lokalområdet, Søborg, Ballerup og omegn.

Vi sammensætter en velsmagende menu i samarbejde med dig

Det thailandske køkken har meget at byde på, og der er med sikkerhed noget for enhver smag. Sammen med dig sørger vi for at sammensætte en velsmagende menu, der lever op til både dine og konfirmandens ønsker, og som samtidig tilfredsstiller resten af selskabet. Det thailandske køkken er meget alsidigt og byder både på det sure, det salte, det stærke og det søde.

Kontakt os og få beregnet en pris på mad til konfirmation

Kunne du tænke dig at bestille mad til konfirmation fra vores restaurant, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os gerne allerede i dag eller tag en tur forbi vores restaurant til en snak. Sammen finder vi frem til dine ønsker og behov for maden, og vi beregner herefter en pris til dig, så du ved, hvor meget det kommer til at koste at få mad til konfirmation fra det thailandske køkken tilberedt af vores dygtige kokke.

Vi tilbyder catering og take away fra 10 til 40 personer, og vi sørger for, at der er noget at vælge imellem for enhver smag. Med vores hjælp kan du i stedet for slappe af eller fokusere på nogle af de mange andre opgaver, der er at se til i forbindelse med en konfirmation. Vi tilbyder også catering og take away til andre arrangementer som julefrokost samt har I mulighed for at leje vores restaurant.

Find vej

​Bagsværd Hovedgade 116 N
​2880 Bagsværd​

..... lige ved siden af Bibliografen. Indgang fra den Røde Plads.

Kontakt os​

Ring: 44 44 83 27

Skriv: kontakt@nalymit.dk

​Angkhana ApS

CVR​: 36457708

Åbningstider​

Tirsdag – lørdag

12:00 - 21:00​

Søndag

12:00 - 20:00​

Mandag og visse helligdage

Lukket