LEJ RESTAURANT TIL DIT ARRANGEMENT

Lej lokaler med plads til selskaber på op til 30 personer

Skal du holde fødselsdagsfest, konfirmation, barnedåb eller et andet lignende arrangement, og leder du i den forbindelse efter de rette selskabslokaler, hvor du også har mulighed for at få serveret velsmagende mad til gæsterne? Så lej restaurant Nylamit Thaikøkken.

Vi har plads til selskaber på helt op til 30 personer, og vi sørger gerne for lækker og velsmagende mad fra det thailandske køkken. Vores restaurant ligger i Bagsværd, og vi har derfor mange gæster fra både lokalområdet, men også fra andre nærliggende byer som for eksempel Ballerup og Søborg.

Lej lokaler til din begivenhed her hos os og få en fantastisk aften!

​Autentisk thaimad i hyggelige omgivelser

Ved at leje lokaler i vores restaurant kan du nyde traditionel og autentisk thailandsk mad i vores hyggelige omgivelser, der danner de perfekte rammer for ethvert arrangement. Det gælder, uanset om det er en barnedåb, en fødselsdagsfest, et jubilæum eller måske en konfirmation.

Lej lokaler her hos os, og opdag de mange muligheder, både hvad angår selskabets karakter og maden, der skal serveres. Vi har et stort udvalg af forskellige egnsretter, nudelretter, risretter og salater, og sammen med dig finder vi gerne frem til den helt rigtige menu, der skal serveres til dit selskab.

Kontakt os og lej restaurant til dit selskab

Lej restaurant til afholdelse af dit selskab hos os. Så kan du være sikker på, at du og dine gæster får en hyggelig dag eller aften i vores hyggelige omgivelser, og at der ikke mindst bliver serveret lækker og velsmagende mad fra det thailandske køkken.

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, hvor meget det koster at leje vores restaurant til dit arrangement, så er du altid velkommen til enten at kontakte os eller til at kigge forbi til en snak. Vi hører selvfølgelig også gerne fra dig, hvis du ønsker at booke vores restaurant til dit arrangement.

Leder du efter selskabslokaler med mad, hvor der er plads til op mod 30 gæster? Så lej restaurant hos os.

Find vej

​Bagsværd Hovedgade 116 N
​2880 Bagsværd​

..... lige ved siden af Bibliografen. Indgang fra den Røde Plads.

Kontakt os​

Ring: 44 44 83 27

Skriv: kontakt@nalymit.dk

​Angkhana ApS

CVR​: 36457708

Åbningstider​

Tirsdag – lørdag

12:00 - 21:00​

Søndag

12:00 - 20:00​

Mandag og visse helligdage

Lukket